Ελληνικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Γερμανικά: 0049 22159988995 (τοπική χρέωση Γερμανίας)
Αγγλικά: 0030 2118008990 (τοπική χρέωση)
Βρίσκεστε εδώ :: Goferry » Agoudimos Ferries »  

Εισιτήρια Agoudimos Lines

Η AGOUDIMOS LINES είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που αδιάκοπα τα τελευταία σαράντα τέσσερα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της ακτοπλοΐας κι έχει παραμείνει αυστηρά παραδοσιακή.
Η αυξημένη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, η φιλική ατμόσφαιρα και η διάθεση για εξυπηρέτηση που διακατέχουν το προσωπικό της εταιρίας και τα πληρώματα των πλοίων μας, αποτελούν τους κύριους λόγους που μας καθιέρωσαν στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινου.
Με πρώταρχικο μέλημα την ασφάλεια στο ταξίδι, την συνέπεια καθώς και την παροχή ολοένα υψηλότερων υπηρεσιών σε χαμηλές τιμές, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη.

Αγοράστε online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με την Agoudimos Lines στο Goferry.gr!

ionian king agoudimos lines   ionian sky agoudimos lines
Πλοίο Ionian King   Πλοίο Ionian Sky
ionian spirit agoudimos lines   penelope agoudimos lines
Πλοίο Ionian Spirit   Πλοίο Πηνελόπη

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Agoudimos Ferries

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με σεβασμό στο παρελθόν και με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις, η AGOUDIMOS FERRIES γίνεται πιο ευέλικτη και δυναμική με την προσθήκη νέων πλοίων στο στόλο της και εκσυγχρονίζοντας τα ήδη υπάρχοντα, σύμφωνα με τους αυστηρότερους διεθνείς κανονισμούς.
Ένα ταξίδι με πλοίο που μέχρι τώρα αποτελούσε μια αναγκαστική διαδικασία για να φτάσετε στον προορισμό σας, πλέον με την Agoudimos Ferries αποτελεί μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία. Ξεκινήστε τις διακοπές σας από την πρώτη κιόλας στιγμή της επιβίβασης σας στα πλοία μας, χρησιμοποιώντας πλούσιες υπηρεσίες, όπως καζίνο, πισίνα, cinema, παιδότοπο, internet, καταστήματα, disco, εστιατόρια και bars.

Εισιτήρια Agoudimos Lines

/erwtoapanthseis.html
/16-people-gr.html
/giati-goferry.html
Copyright © 2010 goferry.gr® | All rights reserved Powered by: Protostep Ltd.
Web Development & Web Design by webprofile